Kontakt

Južni bulevar 10, Beograd, Srbija
office@roamingnetworks.rs
office@enetelsolutions.com

background

O Roaming Solutions Grupi

Pet kompanija u okviru Roaming Solutions Grupe posluje u Srbiji, Evropi i Americi.

One su po delatnosti podeljene u TRI grupe:

Sistem integrator i sistemi tehničke zaštite
Softverska rešenja & integracija partnerskih proizvoda
Svet
gejminga

Sistem integrator i sistemi tehničke zaštite

Kompanija Roaming Networks je jedan od vodećih sistem integratora u ICT industriji u Srbiji i regionu Balkana. Pružamo profesionalne usluge konsaltinga, projektovanja, implementacije, integracije i održavanja u oblastima radio i radio-relejnih pristupnih mreža, pasivnih optičkih mreža, transportnih i pristupnih sistema, IT infrastrukture i data centara, sistema tehničke zaštite (Roaming Networks Security) i IP mreža i infrastrukture. Tokom prethodnih godina izgradili smo jako prisustvo na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a kroz kompaniju RNC Solutions na tržištima Austrije i Nemačke.

Softverska rešenja & integracija partnerskih proizvoda

Enetel Solutions razvija pametna softverska rešenja za sve vaše poslovne izazove i potrebe. Naše poslovanje grupisano je u četiri poslovne linije: softverski proizvodi (Impoqo, CloseOut), razvoj softvera, integracija softvera i razvoj proizvoda; data science i mašinsko učenje.

Svet gejminga

Zero Gravity Games je prvi projekat u oblasti razvoja video igara kompanije Roaming Solutions“ Oni su napravili igru „Hellion“, koja je puštena u prodaju na Steam-u pre tri godine. Bila je to najprodavanija igra na Steam-u, što je zapravo početak „Zero Gravity“ kampanje za takmičenje na prepunom globalnom tržištu video igara. „Hellion“ je pronašao savršenu nišu u industriji igara i sada okuplja veliku grupu igrača i entuzijasta svemirskih igara. Clock Drive Games studio razvio je igru „Warlander“, koja je lansirana u ferburaru 2020. godine. Dokazani veterani dali su doprinos ovom prvom projektu studija, okupljeni oko jednog cilja: zgrabiti vas i utopiti u netaknuti svet dubokih emocija i autentičnosti koje zapravo možete osetiti.

Naš Tim

Verujemo da je svaka ideja vredna pažnje i da zajedno možemo sve da ih realizujemo.

Rade Vujović
Rade Vujović President
Dragan Travica
Dragan Travica CDO
Tomislav Nešanović
Tomislav Nešanović CCO
Ivan Petrović
Ivan Petrović CFO
Katarina Marković
Katarina Marković Director of HR Roaming Group
Ana Velanac
Ana Velanac Attorney of law
Tatjana Radunović
Tatjana Radunović CMO

Kontakt

Južni bulevar 10, Beograd, Srbija
office@roamingnetworks.rs
office@enetelsolutions.com