Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku. Voleli bismo da vas čujemo.

background

O Roaming Solutions Grupi

Roaming Solutions Grupu čine kompanije koje pružaju kompletne usluge i rešenja u okviru IKT domena.

Trenutno je čini 9 kompanija u Evropi i SAD, koje su grupisane u tri divizije.

Elektro-energetska
Rešenja
Informacione Tehnologije

Komunikacione tehnologije

Roaming Networks Grupa, u okviru koje posluju Roaming Networks, RNC Solutions Roaming Smart Solutions, i Roaming Towers, ima veliko iskustvo u konsaltingu, dizajniranju, planiranju, izgradnji, instalaciji, konfiguraciji, implementaciji, integraciji, tehničkoj podršci i uslugama održavanja.

Ove usluge u oblasti mobilnih komunikacija, optičkih mreža, IKT infrastrukture i data centara, životnog osiguranja, obezbeđenja, automatizacije, kao i e-mobilnosti i solarnih elektrana, pružaju se telekomunikacionim operaterima, dobavljačima usluga i drugima.

Elektro-energetska rešenja

Orchard Electric je postao deo Roaming Solutions Grupe 2018. godine. Orchard Electric Inc. je izvođač celokupnih komercijalnih, industrijskih, telekomunikacionih i električnih radova koji posluje u gradskom području Čikaga i severozapadnoj Indijani. Od 2005. godine, kompanija svoju filozofiju izvanredne usluge temelji na vodećim vrednostima bezbednosti, kvaliteta, vrednosti i korisničke usluge.

Informacione tehnologije

Enetel Solutions kodira i razvija platforme i softverska rešenja za potrebe partnera, gradi sopstvena rešenja i razvija softvere po meri.

b4b je jedna od vodećih SAP konsultantskih kuća u regionu sa preko 60 uspešno realizovanih implementacija SAP sistema u različitim industrijama i poslovnim domenima.

Teodesk je intuitivan alat za komunikaciju i planiranje. Pomaže u usklađivanju rada i ciljeva uz maksimizaciju timskog napora.

Naš Tim

Verujemo da je svaka ideja vredna naše pažnje i da sve možemo realizovati zajedno.

Rade Vujović
Rade Vujović President
Dragan Travica
Dragan Travica CDO
Tomislav Nešanović
Tomislav Nešanović CCO
Ivan Petrović
Ivan Petrović CFO
Ana Velanac
Ana Velanac Attorney of law
Tatjana Radunović
Tatjana Radunović CMO

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku. Voleli bismo da vas čujemo.