Kontakt

Južni bulevar 10, Beograd, Srbija
office@roamingnetworks.rs
office@enetelsolutions.com

background

O Roaming Solutions Grupi

Pet kompanija u okviru Roaming Solutions Grupe posluje u Srbiji, Evropi i Americi.

One su po delatnosti podeljene u TRI grupe:

Sistem integrator i sistemi tehničke zaštite
  • Roaming Networks
  • RNC Solutions
  • Roaming Networks Security
Softverska rešenja & integracija partnerskih proizvoda
  • Enetel Solutions
  • B4B
Svet
gejminga
  • Hellion
  • Warlander

Sistem integrator i sistemi tehničke zaštite

Kompanija Roaming Networks je jedan od vodećih sistem integratora u ICT industiji u Srbiji i regionu Balkana. Pružamo profesionalne usluge konsaltinga, projektovanja,implementacije, integracije i održavanja u oblastima radio i radio-relejnih pristupnih mreža, pasivnih optičkih mreža, transportnih i pristupnih sistema, IP mreža, IT infrastrukturei data centara. Tokom prethodnih godina izgradili smo jako prisustvo na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a kroz kompaniju RNC Solutions na tržištima Austrije i Nemačke. Roaming Networks Security pruža usluge i rešenja iz oblasti sistema tehničke zaštite. Stručni tim bavi se procenom rizika, planiranjem, projektovanjem, izvođenjem i održavanjem sistema tehničke zaštite.

Softverska rešenja & integracija partnerskih proizvoda

Enetel Solutions razvija pametna softverska rešenja za sve vaše poslovne izazove i potrebe. Naše poslovanje grupisano je u tri poslovne linije: razvoj softvera; integracija softvera i razvoj proizvoda; data science i mašinsko učenje. Domensko znanje i diverzifikovano iskustvo u razvoju, primeni, integraciji i održavanju složenih informacionih sistema omogućilo nam je da steknemo poverenje klijenata iz različitih industrija. Udruživanjem sa globalnim vendorima, nastojimo da postignemo sinergiju primene proizvoda i da našim klijentima pružimo najbolja softverska rešenja. B4B, kao član Roaming Solutions Grupe je partner za integraciju SAP sistema u zemljama Zapadnog Balkana. B4B je jedna od vodećih SAP konsultantskih kuća, sa više od 60 uspešno realizovanih implementacija SAP sistema u različitim industrijama i oblastima poslovanja. Osnovne usluge su: distribucija SAP licenci, savetovanje u vezi sa implementacijom SAP proizvoda, profesionalna obuka i podrška korisnicima SAP proizvoda, i razvoj lokalne verzije SAP sistema. B4B nudi potpunu implementaciju poslovnih rešenja i pruža konsultantske usluge za svaki segment svog poslovanja, sa posebnim osvrtom na potrebe svakog korisnika.

Svet gejminga

Zero Gravity Games je prvi projekat u oblasti razvoja video igara kompanije Roaming Solutions“ Oni su napravili igru „Hellion“, koja je puštena u prodaju na Steam-u pre tri godine. Bila je to najprodavanija igra na Steam-u, što je zapravo početak „Zero Gravity“ kampanje za takmičenje na prepunom globalnom tržištu video igara. „Hellion“ je pronašao savršenu nišu u industriji igara i sada okuplja veliku grupu igrača i entuzijasta svemirskih igara. Clock Drive Games studio razvio je igru „Warlander“, koja je lansirana u ferburaru 2020. godine. Dokazani veterani dali su doprinos ovom prvom projektu studija, okupljeni oko jednog cilja: zgrabiti vas i utopiti u netaknuti svet dubokih emocija i autentičnosti koje zapravo možete osetiti.

Kontakt

Južni bulevar 10, Beograd, Srbija
office@roamingnetworks.rs
office@enetelsolutions.com